2078423.jpg

TARVIKKEET 2/henk.:

  Hirven sisäfile n. 5cm paksunen palanen 2x ( käy myös naudan sisä, tai ulkofile ) , jauhoisia perunoita, sipulia, valkosipulia, ruokakermaa, mustapippuria, lihaliemikuutio //// Salaatinlehti, kirsikkatomaattia, mustapekkajuusto

                                                    

                          Jauhoisia perunoita  4kpl isoa ( kuori ja viipaloi ohuiksi, leivitä vuokaan )

                          Sipulia leikataan pieniksi kuutioiksi ja yhdistetään perunoihin

                          Valkosipulia n. 4 kynttä ja sekin pienitään sekaan

                          Kermaa Kuumennetaan mikrossa 1.5dl, johon on lisätty 1kpl lihaliemikuutiota

                         Laita vuoka uunin keskitasolle ja anna hautua 225* kunnes perunat ovat pehmeitä.

                       

                  Liha: Ota paistinpannu esiin ja laita se kuumemaan levylle, lisää nokare voita pannulle  ja lisää  siihen paistumaan kaksi kappaletta sisäfilettä ( kypsyyden voi määritellä itse ) itse jätän lihan hieman roseeksi ( eli paistan vaan 2min per. puoli.

                           Mausta liha vasta, kun toinen puoli lihasta on paistunut... Pinnalle siis suolaa ja roseepippuria. ( kääri lihat vähäksi aikaa folion sisään vetäytymään, kun rakennat annosta lautaselle

                       

                 Annos: Ota lautanen esiin: lisää kourallinen perunaa lautasen keskelle ja asettele pihvi sen päälle ( nokare mustapekkajuustoa sulaa ihanasti pihvin päälle, joten erillistä kastiketta ruoka ei kaipaa )

                Koristeet: Salaatinlehti, kirsikkatomattia