Tämän leivän ohjeen olen alunperin saanut parhaalta ystävältäni:
Eli tämä ohje on tarkoitettu kahdelle hengelle, mutta pellille näitä voi rakentaa kätevästi useammalle.
* Paahda 4kpl paahtoleipää pannulla, tai kätevästi onnistuu myös paahtimessa
* pese salaatin lehdet ( neljä kappaletta ) käy ihan mikä vain ruukkusalatti
* Leikkaa tomatti viipaleiksi ( noin kaksi viipaletta per, leipä )
* Leikkaa myös tuorekurkku viipaleiksi
* Juustoa leikataan siivuiksi
* Keitä kananmunat ja viipaloi ( noin 4kpl kanamunia riittää )
* Majoneesiin sekoitetaan kuivatilliä ( itse käytän Kalv merkkistä majoneesia )
* huuhdo pakaste katkaravut vedessä, kunnes ovat sulaneet ( noin kourallinen leipää kohden )
--leivitä leivät pellille ( helppo rakentaa siinä, eikä tule hirveästi sotkua )
levitä tillimajoneesia paksu kerros paahdettujen paahtoleipien päälle
Lisää salatin lehti -------> tomaatti, kurkku,-------> juusto ----------> tässä vaiheessa lisää vielä hieman majoneesia juuston päälle, jotta kaikki täytteet pysyvät tukevasti paikoillaan. Seuraavaksi kanamunat sekä herkulliset katkaravut. Koristeeksi voit ripotella vielä tilliä päälle. ( hyvää ruokahalua )
Jos haluaa tuhdimman version, voi lisäkkeeksi paistaa hieman ranskalaisia uunissa
Kommentit