2078290.jpg

Tämän leivän ohjeen olen alunperin saanut parhaalta ystävältäni:

Eli tämä ohje on tarkoitettu kahdelle hengelle, mutta pellille näitä voi rakentaa kätevästi useammalle.

 * Paahda 4kpl paahtoleipää pannulla, tai kätevästi onnistuu myös paahtimessa

 * pese salaatin lehdet ( neljä kappaletta ) käy ihan mikä vain ruukkusalatti

 * Leikkaa tomatti viipaleiksi ( noin kaksi viipaletta per, leipä )

 * Leikkaa myös tuorekurkku viipaleiksi

 * Juustoa leikataan siivuiksi

 * Keitä kananmunat ja viipaloi ( noin 4kpl kanamunia riittää )

 * Majoneesiin sekoitetaan kuivatilliä ( itse käytän Kalv merkkistä majoneesia )

 * huuhdo pakaste katkaravut vedessä, kunnes ovat sulaneet ( noin kourallinen leipää kohden )

--leivitä leivät pellille ( helppo rakentaa siinä, eikä tule hirveästi sotkua )

   levitä tillimajoneesia paksu kerros paahdettujen paahtoleipien päälle

   Lisää salatin lehti -------> tomaatti, kurkku,-------> juusto ----------> tässä vaiheessa lisää vielä hieman majoneesia juuston päälle, jotta kaikki täytteet pysyvät tukevasti paikoillaan. Seuraavaksi kanamunat sekä herkulliset katkaravut. Koristeeksi voit ripotella vielä tilliä päälle. ( hyvää ruokahalua )

Jos haluaa tuhdimman version, voi lisäkkeeksi paistaa hieman ranskalaisia uunissa